Latest News

Puisi Bahasa Jawa Tema Pahlawan

Puisi Bahasa Jawa Tema Pahlawan  Sanajan panjenengane wanita Nanging gelem rekasa Sanajan dipingit wong tuwa Atine tetep mbela Mbela ka...